1) Finn utbetalingsanmodningen som skal godkjennes
Gå til fanen "Utbetaling" i hovedmenyen og trykk på beskrivelsen (eller blyant ikon) på anmodningen som skal behandles.

2) Les gjennom, endre og/eller godkjenn utbetaling
Saksbehandler kan nå lese gjennom anmodningen ved å bla gjennom fanene øverst. Det er også mulig å endre innlagt informasjon i utbetalingsanmodning dersom noe f.eks er feil, som beløp eller kontonummer. Saksbehandler kan også laste opp nye vedlegg under fanen "Vedlegg".

For å godkjenne anmodningen og sette satus til "utbetalt", må alle verdiene innenfor den gule rubikken settes til "JA".