Fra søknadsregisteret kan du åpne en søknad i ulike formater.

Åpne søknaden i PDF- eller Word-format

1) Gå til fanen "Søknader" i hovedmenyen for å komme til Søknad- og tilsagnsregister. Finn aktuell sak i registeret og trykk deretter på den røde "hamburger"-menyen til venstre for saken

3) Som illustrert på bilde under kan du velge å laste ned søknaden i PDF-visning.

4) I nedre del av hamburger-meny kan man velge å laste ned ulike typer brev/dokumenter. Disse lastes ned i Word-format.

Klikk på et bilde for å gjøre det større.

Dersom forvalter ønsker å tilpasse dokumentmaler selv gjøres dette manuelt i dokumentmalarkiv.

Åpne Vedlegg

1) Gå til fanen "Søknader" i hovedmenyen for å komme til Søknad- og tilsagnsregister

2) Finn aktuell sak i registeret og trykk på binders-icon som ligger til venstre for saken (se illustrasjon under).

3) Søknad/tilsagn som ikke har binders-icon har ingen vedlagte filer i søknaden.