Vi viser i denne veiledningen følgende:

1) Hvordan man legger til et nytt budsjettområde for nytt år.

2) Hvordan man overføre ubrukt fondskapital mellom budsjettområde/regnskapsår.

Steg 1: Hvordan legge til et nytt budsjettområde:

• Velg aktuell ramme ved å klikke på rød knapp [Velg]
  • Legg til et nytt budsjettområde/år ved å trykke på den røde "hamburger"-menyen til venstre for det forige året. Se illustrasjon under for veiledning.

Steg 2: Hvordan overføre saldo fra forrige budsjettår til nytt budsjettår:

• Overføring av midler gjøres med 2 stk manuelle transaksjoner:
    - Midler trekkes fra forrige budsjettår
    - Midler legges til nytt budsjettår

• Klikk på tannhjul under kolonnen "Bevilgning" for å utføre en negativ transaksjon på forrige budsjettår

• Velg "Ny overføring".
  • Fyll ut opplysninger.
  • Ved negative transaksjoner skrives minustegn "-" foran beløpet.

• Gå tilbake til fanen "Ramme/Regnskap" i hovedmenyen.
  • Du vil nå se resultat av den første overføringen. Saldo på begge budsjettområder er nå lik 0.
  • Nå skal vi manuelt legge til en overføring på det nye budsjettåret.
  • Klikk på tannhjul under kolonnen "Bevilgning" på budjsettår hvor midler skal legges til.

• Velg "Ny overføring".
  • Fyll ut opplysninger og lagre.