En kort veiledning som viser hvordan ekstern forvalter henter ut informasjon fra systemet.

Innhold

1. Oversikt over søknader og tilsagn

2. Filtrering

3. Excel-rappoter

4. Saksbehandling og vurderinger

5. Vedlegg

6. Rammeoversikt

1. Oversikt over søknader og tilsagn

For å se en oversikt over alle saker (søknader og tilsagn), velg "Søknader" i toppmenyen.

2. Filtrering

Filtreringsfanene filtrerer utvalg på grunnlag av prosjektstatus. F.eks vil søknader med prosjektstatus "Sendt" plasseres i fanen "Nye søknader", og søknader med prosjektstatus "Innvilget" plasseres i fanen "Innvilget tilsagn".

Vi anbefaler f.eks å bruke filtreringsfanen "Alle tilsagn" . Denne fanen viser en samlet oversikt over alle innvilget og avsluttet tilsagn.

3. Excel-rapporter

Etter filtrering i ønsket utvalg kan man ta ut excel-rapporter for regnskapskontroll. Se illustrasjonen under for kort beskrivelse på noen av rapportene.

4. Saksbehandler informasjon - Vurderinger

For å finne vurderinger gjordt av saksbehandlere, klikk på den røde hamburgermenyen, og deretter "Saksbehandling".

Saksbehandlingsvindu åpnes.

5. Vedlegg

Fra søknad-og tilsagnsregister, klikk på binders-ikon på den aktuelle saken for å se en oversikt over alle vedlegg.

6. Rammeoversikt

Man finner oversikt over rammer i toppmenyen "Ramme/Regnskap". Legg merke til at rammen "Kapp.551.60" er inaktiv. Se på illustrasjonen under som viser hvordan du kan se alle rammer.