I RF1350 har en mulighet til å overføre søknader og tilsagn til en annen bruker. Flytting av sak til en ekstern søker-rolle kan benyttes for følgende problemstillinger:

  • Administrator (forvalter) ønsker å flytte et internt opprettet tilsagn til en ekstern søker-rolle slik at prosjekteier (søker) selv kan følge opp tilsagnet for å anmode om utbetaling. Før tilsagnet kan flyttes må prosjekteier (søker) ha opprettet en søker-rolle på Regionalforvaltning.no som tilsagnet skal overføres til
  • Prosjekteier (søker) i en organisasjon har ikke lenger tilgang til søker-rollen hvor tilsagn er registrert som nå må følges opp med anmodning om utbetaling. Dette kan skyldes flere forhold som tidligere kollega har sluttet eller er utilgjengelig av ulike årsaker
  • Søker har flere kontoer og vil samle alle prosjektene på ett stedFølg instruksjonen under for å lære hvordan man flytter en sak.

1. Etter innlogging, gå til fanen "Søknader". Finn saken som skal flyttes og klikk på tannhjul for å åpne saksbehandlingsvindu.


2. Klikk på "Flytt til bruker"


3. Søk på enten fornavn, etternavn (ikke begge navn samtidig), virksomhetsnavn, brukernavn eller organisasjonsnr.

Dersom du ikke finner den aktuelle kontoen/personen i listen kan det hende de f.eks har registrert feile opplysninger, eller at de ikke har registrert en brukerkonto enda. I så fall kan du kontakte den aktuelle personen og spørre om de har husket å registrere en brukerkonto, og be dem om å oppgi sitt brukernavn.