Forvalter kan lage Word dokumenter lokalt og laste disse opp i programmet. Deretter kan disse benyttes for å produsere søknadsbrev, tilsagnsbrev etc. Bruk av fletting forenkler denne prosessen slik at samme brev skrives ut med forskjellig innhold til forskjellige mottakere. Fletting er ganske enkelt, man legger inn felter i maldokumentet sitt, som automatisk fylles med korrekt informasjon fra en datakilde. Det er forvalteren selv som bestemmer hva slags informasjon som skal være med i de forskjellige brevene, men navnet på feltene som skal fylles med informasjon, bestemmes av systemet og angis i en liste. Forvalteren må finne riktig feltnavn i listen og plassere dette på rett sted i malen sin.

For å åpne dokumentmalarkivet, gjør følgende:

• Klikk på [System] i hovedmenyen.
  • Klikk deretter på [Dokumentmalarkiv] i menyen til venstre på siden.

Fra dokumentmalarkivet kan administrator gjør følgende:

• Laste ned standard maler og redigere de etter spesifikke behov.
  • Dokumentet Alleflettekoder2014.docx inneholder flettekodene systemet benytter.
  • Last opp egendefinerte maler, som kan brukers til å produsere saksdokumenter.

Video 1: Vi har publisert en video som viser hvordan administrator kan laste ned systemmaler, tilpasse de til eget behov og deretter bruke malene til dokumentproduksjon: Klikk på lenken under for å se video:

Video 2: Vi har publisert en video som viser hvordan administrator kan laste ned systemmaler, legge til flere flettefelter etter eget behov og deretter bruke malene til dokumentproduksjon. Klikk på lenken under for å se video:

Merk: Egendefinerte dokumentmaler må overstyre standard maler for å bli brukt i dokumentproduksjon. Dette må endres på selve støtteordningen de skal benytte

For å laste opp dokumenter, gjør følgende:

• Fra dokumentmalarkivet klikk på [Last opp nytt dokument] nederst på siden.

Siden "Last opp ny dokumentmal" åpnes:

• Velg dokumentet du vil laste opp
  • Klikk [Last opp dokument] for å komme til neste side.

Siden "Endre egen dokumentmal" åpnes:
  • Velg hvilken type dokumentmal det er.
  • Det er valgfritt å krysse av hvilke støtteordninger malen gjelder for.
  • Klikk [Lagre og lukk] for å fullføre opplastingen.

Dokumentmalarkivet åpnes:
  • Her vil du se at dokumentet har blitt lastet opp.
  • Klikk på filnavnet til dokumentet for å endre egenskapene.

For å slette et dokument, gjør følgende:

Kryss av for dokumentet som skal slettes.

Velg [Slett dokumenter]

Bekreft sletting [OK]

Dokumentet er slettet

Merk: Det er ikke mulig å slette ett dokument som overstyrer standard maler i en støtteordning. Gå inn på støtteordningen for å endre dette.