Saksbehandler kan selv endre innsendte søknader uten å benytte "lås opp" funksjonen. Det finnes likevel noen begrensninger på hva forvalter kan endre. Enkelte opplysninger kan kun endres av søker selv (ved at man låser opp søknaden slik at søker selv utfører endring). Forvalter kan f.eks ikke endre på den originale kostnad- og finansieringsplanen eller laste opp nye vedlegg.

Ved endring av innsend søknad vil det dokumenteres som en prosjektmerknad i historikken. Følg instruksjonen som beskriver hvordan det gjøres:

For å endre innsendt søknad, gjør følgende:

• Gå til søknad og tilsagnsregisteret
  • Klikk på den røde "hamburgermenyen" ved aktuell sak
  • Velg: Annet-> Endre innsendt søknad

Trykk på bildet for å gjøre det større

Siden "Redigere opprinnelig søknad" åpnes.

• Kryss av for felter som skal redigeres
  • Klikk deretter på [Neste>>]

Tips! Organisasjonsnummer kan redigeres under punkt "2.1 Søker/prosjekteier/bankkonto"

Sidene som er krysset av åpnes for redigering:

• Gjør ønsket endring
  • Klikk på [Neste>>]

Siste fane i "redigere opprinnelig søknad" åpnes:

• Klikk på [Lagre endringer] for å fullføre redigeringen.

Endringen er dokumentert som en prosjektmerknad i historikken.