Teknisk brukerstøtte

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
(+47) 99 00 63 33

Alle tekniske spørsmål og problemstillinger sendes til oss på teknisk brukerstøtte.

Send et spørsmål til oss via denne lenken: regionalforvaltningno.freshdesk.com/support/tickets/new
Vår e-postadresse: support@regionalforvaltning.no

Innholdsmessige spørsmål

Spørsmål knyttet til innhold i støtteordning, søknad eller utbetalingsanmodning må rettes direkte til forvalter (altså kommunen eller fylkeskommunen) du/dere har eller skal søke støtte hos. Eksempler på spørsmål:
1) Når får jeg svar på en innsendt søknad?
2) Hva ønsker forvalter at jeg skal fylle inn i et spesifikt felt i en søknad?
3) Når blir midler utbetalt?

Slike spørsmål må altså rettes direkte til forvalter/kommune/fylke.

Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon til forvalter finner man enten i publiseringsteksten på støtteordningen man søker hos eller på forvalter sine egne hjemmesider.

Klikk på lenken under for å søke gjennom alle støtteordninger (klikk på tittelen på den aktuelle støtteordningen for å lese publiseringstekst):

https://www.regionalforvaltning.no/Startside/VelkommenStotteordning.aspx?

Om oss

Kristian

Senior systemutvikler. Sivilingeniør fra NTH og profesjonell programutvikler fra 1989.

Ena

Ansvarlig for support og videoproduksjon. Utdannelse innenfor film og tv-produksjon. Redaktør og produsent av instruksjonsvideoene tilgjengelig her på brukerstøtte for Regionalforvaltning.no. Har også erfaring med å produsere promoteringsvideoer for private bedrifter og andre kommersielle datasystemer.