Som ny forvalter kan det være aktuelt å kontrollere at korrekt informasjon er innlagt på deres bruker. Det kan hende du ønsker å gjøre endringer i adresseinformasjonen, endre konfigurasjonen eller aktivere arkivfunksjonalitet.

I denne artikkelen går vi gjennom endring av følgende instillinger i forvalter-rollen:

• Forvalter opplysninger (adresseinformasjon, org.nr, m.m)
  • Arkivfunksjonalitet
  • Publisering og funksjonalitet
  • Verbal rapportering på utbetalingsanmodning
  • Veiledning på utbetalingsanmodning

For å endre adresseinformasjon, gjør følgende:

• Klikk på [System] i hovedmenyen.
  • Fra [System] klikk på [Endre Forvalter] i menyen til venstre.
  • Siden "Endre Forvalter" åpnes. Her kan administrator endre opplysninger om forvalter

For å endre arkivfunksjonaliteten, gjør følgende:
  • Klikk på [System] i hovedmenyen.
  • Klikk på [Instillinger Forvalter] i menyen til venstre på siden.
  • Siden "Innstillinger forvalter-rolle" åpnes. Første fane heter "Arkivfunksjonalitet"

Regionalforvaltning.no er utviklet som et spesialisert fagsystem og derfor ikke har direkte funksjonalitet som et fullverdig arkivsystem. Mye av informasjonen som blir lagt inn i RF13.50 er definitivt av arkivverdig materiale, og derfor har systemet funksjonalitet for å overføre slik informasjon til et arkivsystem.

Overføring av informasjon skjer enten ved at systemet automatisk genererer e-poster som sendes til postmottaket (søknader og anmodning om utbetaling) som beskrevet over, eller ved at saksbehandleren bruker systemet til å produsere dokumenter, for eksempel tilsagnsbrev, og deretter manuelt legger disse til det aktuelle sak- og arkivsystemet.

Tilpass publisering og andre funksjonaliteter, gjør følgende:

• Klikk på [Startside] i hovedmenyen.
  • Fra startsiden klikk på [Endre konfigurasjon], deretter velg fanen som heter "Publisering og funksjonalitet"
  • Her kan administrator endre publisering og andre funksjonaliteter.

For å endre verbal status- og sluttrapportering på anmodning, gjør følgende:

• Velg fanen "Status-/sluttrapportering på anmodning"
  • Her skriver dere spørsmål som stilles til søker når de sender inn en utbetalingsanmodning/rapport
  • Velg antall felter som vises i status og sluttrapportering og tilpass ledetekstene.

For å endre utbetalingsinformasjon, gjør følgende:

• Velg fanen "Utbetalingsinformasjon"
  • Her kan du tilpasse informasjonstekst til søker som vises når de fyller ut utbetalingsanmodninger.
  • Funksjonen må først aktiveresm deretter skriver du ønsket tekst i feltet under.