I RF13.50 er alle prosjekter pr. definisjon enten en søknad eller et tilsagn. Det er prosjektstatus som definerer dette. Valg av prosjektstatus vil ha konsekvenser for hvor i søknad- og tilsagnsregisteret du finner prosjektet senere.

Følgende prosjektstatus definerer en søknad

• Ikke sendt
  • Sendt
  • Under behandling
  • Avslått
  • Ikke kvalifisert
  • Begrunnet retur
  • Søknad trukket
  • Feilregistrering
  • Overføring annen avdeling.

Følgende prosjektstatus definerer et tilsagn

• Innvilget
  • Avsluttet
  • Kansellert

For å endre prosjektstatus, gjør følgende:

1. Gå til søknad- og tilsagnsregisteret.
  2. Klikk på den røde "hamburgermenyen" (meny med tre hvite streker) til venstre for en sa
  3. Velg "Saksbehandling" som ligger øverst i menyen
  4. Rediger prosjektstatus i det gule feltet til høyre, ved hjelp av nedtrekksmenyen (se bildet under)

Klikk på bilde for å gjøre det større.

Det er anbefalt å gjøre en fullstendig saksbehandling før prosjektet får status innvilget.