Dette er en veiledning for kommuner som skal bruke søknadsskjemaene "Kommunal kompensasjonsordning #1" eller "#2".

Tema:
1)  Registrer og publiser en ny støtteordning

2) Kan jeg justere søknadsskjemaet?
3) Legg til en søknad for uttesting

Tema 1) Registrer og publiser en ny støtteordning

Etter innlogging, gå til fanen "System", og legg til en ny støtteordning. Etter registrering av ny støtteordning kan man når som helst gå inn igjen ved et senere tidspunk og gjøre ytterligere endringer.

Klikk på bildet for å gjøre det større

Det er obligatorisk å fylle ut de 3 første fanene på støtteordningen, disse er markert med stjerneikon og heter "Støtteordning", "Utvalgskriterier" og "Publiseringstekst". Hvis ikke alle disse fanene er ferdig utfylt vil ikke støtteordningen publiseres offentlig:

Vi begynner med første fane "Støtteordning":

Kryss av for alle aktuelle utvalgskriterier.

Legg til publiseringstekst/utlysningstekst for deres kommune

De neste fanene for utfylling er valgfrie å redigere. Det er mao. ikke nødvendig å konfigurere funksjonalitet under disse fanene, men det gir deg som forvalter flere muligheter å tilpasse støtteordningen. Klikk her for å se en fullstendig veiledning for utfylling av støtteordning.

TEMA 2) Kan jeg justere søknadsskjemaet?

Kort svar her er nei, det er ikke mulig å gjøre endringer på søknadsskjemaet "Kommunal kompensasjonsordning #1 og #2". Du kan likevel gjøre 2 små justeringer. Les under for veiledning:

Det eneste som kan legges til på disse skjemaet er:
(1) Forhåndsdefinerte linjer i de økonomiske planene på side 3 i skjemaet - "Informasjon om økonomi"

(2) Navn på opp til 10 stk obligatoriske vedlegg

Disse justeringene uføres direkte på den aktuell støtteordningen, under fanen som heter "Vedlegg/Planer".

Endre linjer i økonomi-planen
Man kan velge å legge inn forhåndsdefinerte linjer i økonomi-planene på side 3 i søknadsskjemaet. Se bildet under som viser hvordan dette legges inn, og resultat i søknadsskjema:

Klikk på bildet for å gjøre det større

2) Legg til navn på obligatoriske vedlegg

Man kan velge å legge inn navn på opptil 10 vedlegg

Tema 3) Legg til en søknad for uttesting

På illustrasjonen under viser vi hvordan man legger til en "Test"-søknad i forvalter-rollen. På denne måten kan dere selv se en forhåndsvisning av søknadsskjemaet og eventuelle endringer dere har lagt til.