Under ser du regime for innsendelse av søknad etter utgått søknadsfrist:

• Søknadsfrist utgår ved midnatt på angitte dato
  • Det er ikke mulig å opprette ny søknad etter utgått søknadsfrist
  • Sekvens for innsendelse av søknad må være utført innen 1 time over midnatt
  • Det er ikke lenger mulig å sende inn søknader på støtteordninger hvor:
    - søknadsfrist har utgått med mer enn 1 time over midnatt
    - støtteordning er ikke lenger publisert og åpen
    - støtteordning mangler angitt søknadsfrist

Søker får tilsvarende informasjonsplakat som illustrert under i forbindelse med innsendelse hvor søknadsfrist har utgått:

Forlenge søknadsfrist

Forvalter kan velge å tillate innsendelse av søknader i en viss periode etter utgått frist. "Forlenget søknadsfrist" konfigureres på aktuell støtteordning.

I tidsperioden mellom Søknadsfrist og Forlenget søknadsfrist vil søker kunne sende inn påbegynte søknader, men det vil altså ikke være mulig for for søker å opprette nye søknader.

Regimet for innsendelse etter utgått søknadsfrist er implementert for de fleste søknadsskjemaene i systemet, med unntak av følgende:

1. Søknadsskjemaene for Merkur-programmet
  2. Søknadsskjemaene tilpasset for INTERREG programmene
  3. Diverse skreddersydde tematiske søknadsskjemaer for ulike fylker (kultur, utkantbutikker, folkehelseprogram, grønn framtid, skoleutstyr, breiband, erasmus, selfangst)