Last ned eller skriv ut kopi av søknad

For å laste ned PDF-kopi av din søknad, følg veiledningen under:

1) Etter innlogging trykker du på fanen "Søknader" i hovedmenyen øverst på siden.

2) Du vil da se alle dine påbegynte søknader i søknadsregisteret. Til venstre for søknad(er) ser du en rød og hvit PDF-ikon.

3) Trykk direkte på PDF-ikonet for å laste ned søknaden til din datamaskin.

Om du heller ønsker å laste ned filen i Word-format kan du følge veiledningen på bildet under.

Last ned eller skriv ut kopi av utbetalingsanmodning

1) Etter innlogging trykker du på fanen "Tilsagn" i hovedmenyen øverst på siden. Dersom dette gjelder et avsluttet tilsagn må bruker filter for å finne korrekt sak, enten "Avsluttet tilsagn" eller "Alle tilsagn", som vist under:

2) Klikk på teksten "Utbetaling" til høyre for det aktuelle tilsagnet. Denne teksten vil være en grønn knapp for aktive tilsagn, og vises som vanlig tekst for avsluttet tilsagn, som vist under:

3) Neste side som åpnes viser en liste med utbetalingsanmodninger for valgt tilsagn. Klikk på Word-ikonet til venstre for den aktuelle anmodningen du ønsker å laste ned.

4) Godkjenn nedlasting av filen.

5) Lagre filen som PDF direkte i Word, om ønskelig.