Etter innlogging kan du selv endre ditt passord som forklart under:

1) Fra Startsiden klikk Endre passord i menyen nederst til venstre på ditt skjermbilde

2) Skriv inn nytt passord og gjenta det nye passordet i feltet under. Se krav som stilles til passord under det grønne spørsmåltegnet

3) Klikk Lagre for å fullføre endringen.

Merk: Administrator og Saksbehandler i forvalter-rollen vil finne "Endre passord"-knappen enten under hovedmenyen "Ramme/Regnskap" eller "System". Knappen er også lokalisert i menyen nederst til venstre på skjermbildet.

Kan jeg endre brukernavnet mitt?

Det er ikke mulig å selv endre brukernavn. Sende oss en melding dersom du ønsker å bytte brukernavn. Merk at vi av sikkerhetsmessige årsaker ikke kan endre mobilnummer eller e-postadresse som er tilknyttet din brukerkonto.