Jørgen Eliassen i Nordland fylkeskommune har laget en serie bilder som veiledning for saksbehandlere i fylket. Vi har fått anledning til å publisere disse bildene i denne artikkel (løsning). Høyre klikk på bildet og velg "Åpne bildet i ny fane/vindu" for å se bildet i full størrelse. Visning av denne side kan ta noe tid pga av høy oppløsning i bildene. Word dokument også vedlagt artikkel for nedlasting av komplett artikkel.

Søknad- og tilsagnsregister

Søknad - beskrivelse

Saksbehandling

Saksbehandling - Finansiering

Saksbehandling - Kostnad

Saksbehandling - Finansieringskilde

Saksbehandling - KRD

Saksbehandling - Offentlig støtte