Innlogging i søknadsportalen Regionalforvaltning.no gjøres via lenken under:

https://regionalforvaltning.no/Security/Signin.aspx?

For å kunne logge inn må du ha et personlig brukernavn og passord.

• Som søker må du selv opprette din brukerkonto
  • Som forvalter er det Administrator innenfor din organisasjon / kommune / fylkeskommune som oppretter din brukerkonto.

Vi har illustrert på bildet under hvordan du logger inn i Regionalforvaltning.no. Følgende informasjon må fylles ut ved innlogging:

• Brukernavn
  • Passord
  • Kontrollkode

Når du opprinnelig registrerte din brukerkonto, valgte du et brukernavn og passord. Hvis du har glemt disse, kan du få et nytt passord ved å bruke "Glemt passord"-funksjonen.

Ved hver pålogging må du også angi en kontrollkode. Dette innebærer å skrive inn tallene og bokstavene som vises i bildet over feltet. Kontrollkode brukes for å forhindre automatiserte påloggingsforsøk fra maskiner.