Dersom du har glemt ditt brukernavn og passord for pålogging til www.regionalforvaltning.no, kan du selv trigge utsendelse av nytt passord til din e-post eller mobiltelefon. Vi forklarer her rutinen "Glemt passord" lokalisert som snarvei på venstre side på startsiden som illustrert under.

1) Klikk snarvei "Glemt passord"

Dersom du har glemt ditt passord, vennligst følg de fem stegene nedenfor for å motta påloggingsinformasjon på nytt.

Det tar som regel ikke mer enn 5 minutter før e-post eller SMS kommer frem.

Klikk på bilde for å gjøre det større.

Dersom ingen e-post eller SMS blir tilsendt vil det som regel skyldes at en har skrevet feil e-postadresse. Sjekk for stavelsesfeil og forsøk gjerne andre e-postadresser som kan være registrert.

Om du fremdeles ikke mottar påloggingsinformasjon må du gjerne ringe eller sende oss et forespørsmål, så skal vi se om vi finner årsak til problemet.

En vanlig problemstilling:
Om du skal følge opp en søknad/tilsagn som tidligere ble registrert i systemet, hender det ofte at den ble registrert av en kollega eller tidligere ansatt i deres virksomhet. I slike tilfeller må du enten:
1) Motta påloggingsinformasjon direkte fra din kollega/personen som registrerte kontoen
2) Registrer din egen brukerkonto, og be forvalter (f.eks din saksbehandler) om å flytte den aktuelle saken til din egen brukerkonto

Vi her på teknisk support har av sikkerthetsmessige årsaker ikke rettigheter til å endre påloggingsopplysninger på innlagte brukere, eller å flytte søknader.

2. Åpne e-posten din, og se etter e-post fra RF13.50, eller sjekk mobiltelefon

Emnet på e-posten er: RF13.50 Påloggingsinformasjon.

Om du mottar passord per e-post kan du f.eks kopiere og lime inn passord ved innlogging

3. Av sikkerhetsmessige årsaker bør du vurdere å endre passord.