Dersom du har glemt ditt brukernavn og passord for pålogging til www.regionalforvaltning.no, kan du trigge utsendelse av nytt passord til din e-post eller mobiltelefon. Vi forklarer her rutine "Glemt passord" lokalisert som snarvei på venstre side på startsiden som illustrert under.

1. Klikk snarvei "Glemt passord"

Dersom du har glemt passordet, vennligst følg de fem stegene nedenfor for å motta påloggingsinformasjon på nytt.

Klikk på bilde for å gjøre det større.

2. Åpne e-posten din, og se etter e-post fra RF13.50 eller sjekk mobiltelefon

Emnet på e-posten er: RF13.50 Påloggingsinformasjon.

3. Av sikkerhetsmessige årsaker bør du vurdere å endre passord.