Dersom du har glemt ditt brukernavn og passord for pålogging til www.regionalforvaltning.no, kan du selv trigge utsendelse av nytt passord til din e-post eller mobiltelefon. Vi forklarer her rutinen "Glemt passord" lokalisert som snarvei på venstre side på startsiden som illustrert under.


Steg 1

Bruk "Glemt passord" funksjonen for å få tilsendt nytt passord per e-post eller mobil. 


Dersom du har glemt ditt passord, vennligst følg stegene nedenfor for å motta påloggingsinformasjon. Det tar som regel ikke mer enn 5 minutter før e-post eller SMS kommer frem.


Klikk på bildet for å gjøre det større.Steg 2  

Åpne tilsendt e-post eller SMS.

Se etter SMS sendt fra RF1350, eller e-post fra RF13.50.
Emnet på e-posten er: Regionalforvaltning.no - Påloggingsinformasjon

Eksempel på hvordan e-post ser ut:


Om du mottar passord per e-post kan du f.eks kopiere og lime inn passord ved innlogging.


Steg 3


Logg inn med tilsendt brukernavn og passord.


Steg 4

Av sikkerhetsmessige årsaker bør du vurdere å endre passord etter innlogging.Dersom du ikke mottar e-post eller SMS med påloggingsinformasjon kan årsaker være:


1) Feil e-postadresse, mobilnummer eller brukernavn ble lagt inn

2) E-post har havnet i søppel-mappe i din inbox

Om du fremdeles ikke mottar påloggingsinformasjon må du gjerne ringe eller sende oss en melding, så skal vi hjelpe deg med innlogging.


Support telefon: (+47) 410 09 000

Åpent mandag til fredag fra 08:00-16:00En vanlig problemstilling:

Om du skal følge opp en søknad/tilsagn som tidligere ble registrert i systemet, hender det ofte at den ble registrert av en kollega eller tidligere ansatt i deres virksomhet. I slike tilfeller må du enten:

1) Motta påloggingsinformasjon direkte fra din kollega/personen som registrerte kontoen 
2) Registrer din egen brukerkonto, og be forvalter (din kontaktperson i kommune/fylkeskommune) om å flytte den aktuelle saken til din egen brukerkonto

Vi her på teknisk support har av sikkerthetsmessige årsaker ikke lov til å endre opplysninger i brukerkontoer, eller flytte søknader.