For å komme i gang og starte søknadsprosessen, må du først registrere en brukerkonto i systemet. På startsiden Regionalforvaltning.no finner du to valg for registrering i menyen til venstre.

Etter registrering og innlogging kan du starte prosessen med å opprette en søknad på aktuell støtteordning og sende denne inn til forvalter for behandling.

Alle som har opprettet en brukerkonto (også kalt "søkerrolle") kan legge til flere brukere med mulighet for pålogging/tilgang til samme konto. Dette er forklart i brukerveilendning under:
- Legg til flere brukere

Andre relevante brukerveiledninger: