Trykk på lenken under for å registrer en brukerkonto på Regionalforvaltning.no:

https://www.regionalforvaltning.no/Bruker/AddBrukerOrganisasjon.aspx?

Alle som skal sende inn en søknad til en støtteordning må registrere seg som privat søker eller organisasjon. Som registrert søker får du anledning til å fylle ut og sende inn elektroniske søknader på midler knyttet til i hovedsak statlige tilskuddsordninger.

Slik registrerer du deg

1) Gå til Regionalforvaltning.no

Registrer organisasjon:
dersom du/dere har et organisasjonsnummer og skal søke på vegne av en bedrift, organisasjon som kommune, regionalt fond el.l.

Registrer privat søker:
dersom du ikke har et organisasjonsnummer, og skal søke på vegne av deg selv som privat person

Klikk på bildet for å gjøre det større.

2) Fyll ut alle faner i registreringsskjemaet og bekreft til slutt dine innlagte opplysninger. Dersom ingen feil blir rapportert på dine innlagte data, blir din brukerkonto opprettet og du videreføres til påloggingssiden.

Brukernavn og passord

Vi anbefaler å velge et brukernavn som er enkelt å huske, som for eksempel din e-postadresse.

Husk å notèr ditt brukernavn og passord, for dette må du benytte hver gang du skal logge inn i systemet. Dersom du glemmer ditt brukernavn og/eller passord kan du benytte funksjonen "Glemt passord". Da får du tilsendt et nytt passord.