Trykk på lenken under for å registrer en brukerkonto på Regionalforvaltning.no:
https://www.regionalforvaltning.no/Bruker/AddBrukerOrganisasjon.aspx?


Alle som skal sende inn en søknad til en støtteordning (tilskuddsordning) i Regionalforvaltning.no må selv registrere seg som privat søker eller organisasjon. Som registrert søker får du anledning til å fylle ut og sende inn elektroniske søknader på midler knyttet til i hovedsak statlige tilskuddsordninger.


Vi forklarer kort under hvordan du registrerer en brukerkonto:

  1. Gå til Regionalforvaltning.no og velg i venstre kolonne på startsiden om du skal registreres som organisasjon (bedrift, virksomhet) eller privat søker.

    - Registrer organisasjon: dersom du/dere har et organisasjonsnummer og skal søke på vegne av en bedrift, organisasjon som kommune, regionalt fond el.l.

    - Registrer privat søker: dersom du ikke har organisasjonsnummer, og skal søke på vegne av deg selv som privat person

  2. Fyll ut alle sider i registreringsskjema og bekreft til slutt dine innlagte opplysninger. Dersom ingen feil blir rapportert på dine innlagte data, blir din brukerkonto opprettet og du videreføres til påloggingssiden.Vi anbefaler å velge et brukernavn som er enkelt for deg å huske, som f.eks din e-postadresse.

Husk å notèr ditt brukernavn og passord, for dette må du benytte hver gang du skal logge inn i systemet. Dersom du skulle glemme brukernavn og passord kan du benytte funksjonen "Glemt passord" slik at du får tilsendt dette på nytt. Relevante veiledninger:
 
- Hvordan registrere en ny søknad


- Glemt brukernavn/passord

- Innlogging i systemet