Trykk på lenken under for å registrer en brukerkonto på Regionalforvaltning.no:

https://www.regionalforvaltning.no/Bruker/AddBrukerOrganisasjon.aspx?


Alle som skal sende inn en søknad til en støtteordning må registrere seg som privat søker eller organisasjon. Som registrert søker får du anledning til å fylle ut og sende inn elektroniske søknader på midler knyttet til i hovedsak statlige tilskuddsordninger.
Slik registrerer du deg


1) Gå til Regionalforvaltning.no

Registrer organisasjon:
dersom du/dere har et organisasjonsnummer og skal søke på vegne av en bedrift, organisasjon som kommune, regionalt fond el.l.


Registrer privat søker:
dersom du ikke har et organisasjonsnummer, og skal søke på vegne av deg selv som privat person


Klikk på bildet for å gjøre det større.   

2) Fyll ut alle faner i registreringsskjemaet og bekreft til slutt dine innlagte opplysninger. Dersom ingen feil blir rapportert på dine innlagte data, blir din brukerkonto opprettet og du videreføres til påloggingssiden.

Brukernavn og passordVi anbefaler å velge et brukernavn som er enkelt å huske, som for eksempel din e-postadresse.

Husk å notèr ditt brukernavn og passord, for dette må du benytte hver gang du skal logge inn i systemet. Dersom du glemmer ditt brukernavn og/eller passord kan du benytte funksjonen "Glemt passord". Da får du tilsendt et nytt passord. 
Jeg har registrert en ny brukerkonto med vårt organisasjonsnummer. Hvorfor kan jeg ikke se våre eksisterende saker?


Når man oppretter en helt ny brukerprofil i systemet, får man ikke automatisk tilgang til å se søknader innenfor samme organisasjon. Dette er en bevisst sikkerhetsfunksjon, da "hvem som helst" i teorien kan registrere seg med et organisasjonsnummer. For å få tilgang til eksisterende søknader i systemet, må du bli lagt til som bruker i eksisterende brukerprofil(er).


Hvis kollegaen som registrerte søknadene, for eksempel har sluttet i jobben, må du kontakte forvalteren dere har søkt midler hos (dvs. saksbehandleren i kommunen eller fylkeskommunen) og be om at søknadene flyttes til din egen brukerkonto.

 Relaterte artikler

Hvordan registrere en ny søknad
Glemt brukernavn/passord
Innlogging i systemet